یک متخصص رواندرمانی کودک و بازی درمانگر گفت: بهطور کلی وقتی اضطراب شدید، طولانیمدت، موجب ناراحتی و رنجش کودک و اطرافیان شود و یا در عملکرد معمول کودک مانند خواب، رشد جسمی، ارتباط با دوستان و بازی کودک اختلال ایجاد کند، نیاز به مداخلات تخصصی است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: بنا است نهضت سوادآموزی همچنان بهعنوان یک مرجع تخصصی مبارزه با بیسوادی کار خود را ادامه دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر مشغول جذب و استخدام داوطلبان دانشجومعلمها هستیم، ارزیابی از یک هزار و 500 نفر از این دانشجومعلمها که دو برابر ظرفیت استخدامی هستند در حال انجام است.
سخنگوی ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: نیروهای مسلح ما آمادگی بیشتری نسبت به گذشته دارند و در صورت هرگونه تجاوز مجدد از سوی رژیم صهیونیستی، با پاسخ دندانشکن و کوبنده مواجه خواهند شد.